Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: به صورت کامل امکانات سوئیچ و مبادله دیتا در سطح ملی فراهم شده، امکانات زیرساختی کامل و نسخه موبایلی خدمت نیز تهیه شده است که به زودی اعلام می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، نصرالله جهانگرد امشب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کشور از شرایط خوبی در زمینه ایجاد زیرساخت‌های برپایی خدمات دولت الکترونیکی دارد، اظهارداشت: به صورت کامل امکانات سوئیچ و مبادله دیتا در سطح ملی فراهم شده، امکانات زیرساختی کامل و نسخه موبایلی خدمت نیز تهیه شده است که به زودی اعلام می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر پورتال دولت الکترونیک در سطح ملی فعال بوده که بیش از 600 خدمت از آن قابل پیگیری و دستیابی است. همچنین نزدیک به 400 پورتال دستگاهی در کشور داریم که در کیفیت‌های متفاوت به مردم خدمت می ‌دهند.

جهانگرد ادامه داد: برخی از این پورتال‌ها به صورت کامل به مردم خدمت می دهند، همه اطلاعات را می گیرند، مبادله خدمت و دیتا می کنند و هزینه های خود را از شبکه می‌گیرند، این‌ها از نظر ما پورتال کاملی است اما بخشی از پورتال های دولت در مراحل پایین تری قراردارد.

وی با تأکید براینکه در سطح ملی این زیرساخت آماده شده است، گفت: اکنون بیشترین نیاز هماهنگی دستگاه‌ها و پذیرش تغییر فرآیندها و ارائه این خدمات به صورت الکترونیکی است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه همراه این پورتال چندخدمت جانبی دیگر شکل گرفته است، ادامه داد: با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی پورتال مجوزهای کشور راه اندازی شده که کلیه مجوزها از طریق این پورتال قابل مراجعه، درخواست و ردگیری است. در وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی نیز پورتال آزادی دسترسی اطلاعات ایجاد شده است که آحاد مردم از هر بخشی از دولت می‌توانند سوال کنند، اسناد بخواهند و براساس ضوابطی آن را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه گلستان از زیرساخت‌های خوبی در حوزه آی‌تی برخوردار است، افزود: به صورت ثابت و سیار در تمامی شهرهای استان و عموم روستاها، مبادله دیتا امکانپذیر است. هم چنین در این استان یک دیتا سنتر وجود دارد که در پیکربندی ملی به صورت ابری با 18 نقطه و تهران ارتباط دارد و به زودی سوئیچ مرکز استان هم برپا می‌شود.

جهانگرد بیان کرد: برای توسعه کاربردها، نرم افزارهای خوبی در استان تهیه شده است، قرار شده تا دو سه نرم افزار را حمایت فنی و اعتباری کنیم که یکی دوتا از این نرم‌افزارها قابلیت ملی شدن داشته و کارایی خوبی دارد.

وی با بیان اینکه در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان دو تصمیم خیلی مهم نهایی شده است، عنوان کرد: تفاهم نامه ایجاد مرکز توانمندسازی برای شرکت‌های کارآفرین و نوپا امشب امضاء شده که برای سال اول اجرای آن 300 میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده است. هم چنین برای ایجاد مرکز امداد و کمک برای سوانح و مشکلات رایانه ای در دانشگاه نیز 900 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته‌ایم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: برای توسعه کسب و کار استان با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تلاش می کنیم از اعتباری که دولت و مجلس تأمین کردند برنامه شتابنده ای تدوین کنیم تا از آن محل اعتباراتی برای شتاب بخشی به کسب و کارهای نوپا در استان استفاده کنیم.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی گودرزی زاده پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه با پارلمان کودک اظهار کرد: کتابخانه سیار فعلی این نهاد در طول هفته در پنج روستا خدمت رسانی می‌کند.

وی افزود: در روزهای جمعه و مناسبت‌هایی که وجود دارد، کتابخانه سیار در بخش‌های مختلف شهر در حال خدمت رسانی است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

گودرزی زاده افزود: کتابخانه سیار در قالب یک خودرو مینی‌بوس جوابگوی نیاز شهروندان کلان‌شهر اراک با این وسعت و جمعیت نیست.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات پارلمان کودک استفاده از کتابخانه‌های سیار است، این کتابخانه‌ها می‌تواند در مناطق محروم و در شهر و در حاشیه شهرها در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کننده باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به نقشی که این کتابخانه‌ها می‌تواند در کارهای فرهنگی ایفا کند از شهردار اراک و اعضای شورا که دغدغه این مهم را دارند، درخواست داریم یک خودرویی در اختیار این نهاد قرار گیرد تا با مناسب سازی به صورت کتابخانه سیار در خدمت همشهریان باشد.

گودرزی زاده ادامه داد: در خصوص مطالبه شورای کودکان برای ایستگاه مطالعه هم، هم اینک در کتابخانه‌ها ایستگاه مطالعه وجود دارد.

وی گفت: با توجه به مطالبه برای ایجاد ایستگاه مطالعه در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی این آمادگی وجود دارد که کتاب‌هایی در این محل‌ها قرار داده شود تا مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اظهار کرد: یک درخواست و مطالبه وجود دارد مبنی بر اختصاص کتابخانه‌های مادر و کودک در پارک‌ها و مراکز تفریحی که امید می‌رود با در اختیار قرار دادن فضای مورد نیاز، این نهاد را در خدمت رسانی بهتر به شهروندان یاری کنیم.

گودرزی زاده ادامه داد: این خدمت رسانی تنها در حد قفسه برای کتاب نباشد، بلکه در صورت نیاز به مادران و کودکان مشاوره ارائه شود.

کد خبر 750087

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد